beyaz şapkalı hacker seo paketleri ucuz web sitesi maç izle
 MİLAS BELEDİYESİ’NDEN TOPLU AÇILIŞ | Milas Belediyesi
Milas E-Belediye Tüm Belediyecilik işlemlerinizi buradan yapabilirsiniz.
Giriş için tıklayın | E-Çap | KRH
Milas Belediyesi

MİLAS BELEDİYESİ’NDEN TOPLU AÇILIŞ

Milas Belediyesi tarafından yapılan 10 projenin açılışı düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Milas Belediyesi tarafından ilçe halkının kullanımına sunulan farklı alanlardaki 10 projenin açılışı Belediye Meydanında düzenlenen törenle gerçekleşti.

Yenilenen yüzüyle Belediye Meydanı’nda yapılan toplu açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın katılımıyla gerçekleşti.

Tarihi Çöllüoğlu Hanı Restorasyonu, 1. Etap Arasta ve çevresi sokak sağlıklaştırması, Demirciler Meydanı Revizyonu, Sosyal Yaşam Merkezi, Aydınlıkevler-Akkent Pazaryeri ve otoparkı, Pembe Karadeveci Parkı, Dutlu Kuyu Parkı, Mehmet Emin Çoban Parkı, Sanayi Caddesi peyzaj düzenlemesi ve Milas Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Projelerinin toplu açılış töreninin ilk konuşmasını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaptı.

Başkan Tokat, “Milas Belediyesinin tarihinde ki en büyük projesine imza attık”

Konuşmasında çalışmalarına başlanılan, alt yapı projesinin Milas için bir rüya olduğuna ve Milas Belediyesinin tarihinde gerçekleştirdiği en büyük projesi olduğuna dikkat çeken Başkan Tokat, Milas’a yapacağımız alt yapı bir rüyanın gerçekleşmesidir. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Milaslılardan biraz sabır ve anlayış bekliyoruz. Alt yapı çok zor ve zahmetli bir iş. Bu konuda bir birimize karşı anlayışlı olmamız gerekiyor. Çalışmalar esnasında sizlerin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz ve anlıyoruz. Sizlerde bizi anlamalısınız, Milas’ın çehresini değiştirecek bir çalışmayı başlattık. Cefasını hep birlikte çektikten sonra sefasını da yine birlikte süreceğiz” dedi.

“Milas kalbine yeni bir ivme kazandırıyoruz”

Şehrin kalbinde yer alan Çölloğlu Hanı’nın da restore edildiğini ve ilçeye kazandırıldığını kaydeden Başkan Tokat;

“Çöllüoğlu hanımız hem Hisarbaşı tepesinde hem de ticari aktivitenin olduğu arastanın tam ortasında. Çöllüoğlu hanını açmakla Milas’ın kalbine yeni bir ivme kazandırıyoruz. Hanın açılışını yapmak benim en büyük hayallerimden biriydi. Bu güne de açmak nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Arastayı canlı tutmalıyız”

Konuşması vatandaşlar tarafından sık sık alkışlarla ve destek tezahüratlarıyla kesilen Başkan Tokat, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Milas’ın geleceğinin her zaman tarihi ve kültürel değerlerinin ayağa kaldırılmasıyla ilgili olacağını söylüyorum. Bu gün arastanın restore çalışmalarından 1. etabı tamamlamış bulunuyoruz. Tarihten ve kültürden gelen ana alış-veriş ve yaşam merkezimiz bu arastamızdır. Bizlerde her şeye rağmen bu mekânları canlı tutmalıyız. Burası Milas’ın en güzel yerlerinden birisidir. Önümüzdeki günlerde ilçeye çok önemli katkıları olacak arastamız ve hanımızın açılışını yapmak bizleri memnun ediyor. Demirciler Meydanı da önemli bir ticari merkezimiz. Burası da yenileme çalışmalarıyla önemli bir yer haline gelecek. Burası halkımızın yeni buluşma adresi olacak.”

“Milas’ta bir ilke daha imza attık”

Milas’ta bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat;

“Milas Belediyesi ilk kez sosyal bir yaşam merkezini hizmete sundu. Burada yaşlılara hastalar ve muhtaç insanlara bakım hizmeti verilecek. İçinde her şeyin bulunduğu bir sosyal hizmet alanını Milas’a kazandırıyoruz. Evde bakım hizmeti kapsamında burada geçici bakım olacak. Gerekli olan prosedürler yerine geldiğinde de kalıcı bakım hizmetlerimizde sosyal tesisimizde verilecek. Aydınlık Evler ve Akkent Pazaryerimizde ilçemize hem bir Pazaryeri hem de otopark kazandırdık. Kentimizdeki özellikle bu alandaki eksiklikler göz önüne alınarak çalışmalarımızı yaptık” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tokat;

“İlçemizdeki yeşil alan sayısını da sürekli artırıyoruz. Yeşil alanlar ilçenin gelişmişliğinin bir göstergesidir. Bizde ilçemizde çok güzel parklar yaparak vatandaşlarımıza verdiğimi önemi gösteriyoruz” dedi.

Başkan Tokat, konuşmasının sonunda katılımcı vatandaşlardan bol bol alkış aldı. Bu konuşmanın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Milas’ta yapılan başarılı hizmetlerden dolayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı tebrik eden Genel Başkan Yardımcısı Oran, konuşmasında özellikle iktidarı eleştirerek, Milas’ta Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın, Muğla’da da Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün seçimleri kazanacağına olan inancını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından toplu açılış töreni protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından protokol üyeleri Arastayı ve Çöllüoğlu Hanı’nı dolaşarak incelemelerde bulundular.