2009–2010 Sezonu Muğla İli Voleybol Genç Erkek ve Yıldız Kızlar gruplarında yer alan Milas Belediyespor takımları bu hafta salondan galibiyetle ayrıldılar. 31 Ekim’de Ortaca Belediyespor maçından galibiyetle ayrılan Milas Belediyespor Genç Erkekler, 8 Kasım Pazar günü Milas Kapalı Spor Salonu’nda Muğlaspor ile yaptığı karşılaşmadan 3–1 galibiyetle ayrılarak 2’de 2 yaptı.
Milas Belediyespor Yıldız Kızlar ise, Marmaris Belediyespor yenilgisini unutarak, ligin ikinci karşılaşmasında Muğlaspor’ı 3–0 yenerek taraftarlarının yüzünü güldürdü.
Milas Belediyesi Yıldız Kızlar ve Genç Erkekler’in başarısından gurur duyduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet TOKAT, “Salon sporları bugüne kadar göz ardı edilmiş. Bizler salon sporlarının her dalına destek verecek, yeni sporcuların yetişmesini sağlayacağız. Tüm sporsever halkımızı 15 Kasım Pazar günü Milas Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak Genç Erkekler maçına davet ediyorum” dedi.
15 Ekim 2009 Pazar, saat 13.00, Muğla
Muğla Belediyespor Yıldız Kızlar – Milas Belediyespor Yıldız Kızlar
15 Ekim 2009 Pazar, saat 17.00, Milas Kapalı Spor Salonu
Milas Belediyespor Genç Erkekler – Köyceğiz Belediyespor Genç Erkekler