MİLAS BELEDİYESİ KÜÇÜK ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
10.04.2015Ören mahallesi Ana sınıfında öğrenim gören 20 öğrenci ve anneleri gönüllerince eğlendiler.Ana sınıfı öğretmenleri tarafından organize edilen etkinlikte öğrencileri ve anneleri bir araya getirip hep birlikte güzel vakit geçirmeleri planlandı.Öğretmenler Ören Mahallesi Hizmet Binasına gelerek durumu Başkan Yardımcısı Faik Karagöz’e ilettiler.Öğretmenlerin bu talebini olumlu karşılayan Başkan Yardımcısı Karagöz öğretmenlere tahsis ettiği bir araçla öğrencileri ve anneleri Milas’ta faaliyet gösteren AVM’ye gelmelerini sağladı.
Geldikleri AVM de bulunan oyuncaklarda doyasıya eğlenen öğrenciler ve aileleri böyle bir etkinliğin yapılmasını sağlayan öğretmenlere ve kendilerine her türlüğü desteği veren Milas Belediyesi ve Başkan yardımcısı Faik Karagöz’e teşekkür ettiler.
Ana sınıfı öğretmenleri ;” Ören mahallemizde öğrencilerimizin oyun oynayıp vakit geçirecekleri alan pek yok.Bu anlamda böyle bir organizasyon yapıp öğrencilerimizi ve annelerini bir araya getirip eğlendirmek istedik. Milas Belediyesinin bize tahsis ettiği araçla 40 kişilik öğrenci ve annelerini Milas’a getirdik.Bize her zaman destek olan Milas Belediyesine ve Başkan Yardımcımız Faik Karagöz’e teşekkür ediyoruz”. dediler