19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

19.05.2015

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı…

Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu yapıldıktan sonra öğrenciler tarafından yapılan çeşitli gösteriler beğeniyle izlenildi.
Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Garnizon Komutanı Hv. Slh. Sis. Alb. Hasan Hüseyin Kanbur, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, kurum yöneticileri, askeri personeller, siyasi parti ve dernek temsilcileri, okul yöneticileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen tören Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın seslendirilmesiyle başladı.
Daha sonra etkinlik kapsamında Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği üyelerinin halk oyunları gösterisi, Merkez İlkokulu Öğrencilerinin Kafkas oyunları gösterisinin sunumları yapıldı. Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin jimnastik gösterileri ise beğeniyle izlenildi.