BAFA’YA KAPALI PAZAR YERİ

19.06.2015

BAFA’YA KAPALI PAZAR YERİ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat mahalle ziyaretleri kapsamında Bafa’ gelerek  çalışmaları inceledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz Meclis üyesi Mehmet Ali Mekik ve birim müdürleri ile Bafa’da inceleme yapan Başkan Tokat Pazarcı esnafı ve vatandaşları dinledi.
Pazarcı esnafından Bafa’da düzenli bir Pazar yerinin olmaması ve ürünlerini güneş altında satmak zorunda kaldığı şikayetlerini alan Başkan Tokat birim amirlerine talimat vererek yeni bir Kapalı Pazar yeri yapılması talimatını verdi. Yöre esnafını da ziyaret eden Başkan Tokat mevcut  ana caddenin Çamlı sokakta yapılmakta olan cadde gibi  günün şartlarına uygun modern  şekilde yenileneceğinin müjdesini verdi.Bafa hizmet binası arkasında devam eden yeni park çalışmalarını da yerinde inceleyen  Tokat yetkililerden bilgi aldı.
Birim amirleri ve Bafa hizmet binasında çalışanlar ve çevre Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen tokat şunları söyledi;
“Büyükşehir yasasından dolayı  büyük sıkıntı yaşadık.1 yıldır yapılanma süreci içerisin deydik.Yaptığımız programlar çerçevesinde hizmetlerimiz devam edecek.Daha önceki hizmetlerimiz Acil Hizmet birimimiz tarafından yapılmaktaydı ancak 1 Temmuz itibari ile yapacağımız Fen ve Bayındırlık ihaleleri ile bu hizmetleri buradan sağlayacağız.Siz muhtarlarımızdan da birim amirlerimiz ile diyalog içerisinde olmasını istiyorum.Tüm istek ve taleplerinizi birim müdürlerimize iletebilirsiniz” dedi.
Muhtarlar dan gelen şikayet ve istekleri de dinleyen Tokat tüm bu sorunların 1 Temmuz tarihinden sonra çözüleceğini dile getirdi.
Bafa gezisi sonrası Derince ve Karşıyaka köylerine gecen başkan Tokat Burada Muhtarlar ile görüşerek istek ve şikayetleri dinledi.
Başkan Tokat ziyaretlerini yarın Selimiye mahallesi ile devam edecek. 19.06.2015