ÇOSKK ‘TAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

08.07.2015

ÇOSKK ‘TAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Çocuk Oyunları ve Spor Kulübü (ÇOSKK) Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Çocuk Oyunları ve Spor Kulübü İl Başkanı İbrahim Şahin, Yardımcısı Emine Şahin, İlçe Başkanı Filiz Bayar ve İlçe Başkanı Hasan Başaran katıldılar.
Ege bölgesi şampiyonasındaki desteklerinden dolayı ziyarette bulunduklarını dile getiren İl başkanı İbrahim Şahin Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür plaketi ve Ege Bölgesi Mendil Kapmaca yarışması mendilini takdim ettiler.
Başarılarından dolayı tebrik eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise:”Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum ve işallah hep birlikte daha büyük şampiyonluklar kazanacağız.”dedi.
Ziyarette ayrıca Milas Belediye Spor eski Voleybol bayan oyuncularından Yeşilyurt Spor Kulübüne transfer olan Halime Kübra Şahin ve Büşra Şahinde bulundu.
Ziyaret toplu çektirilen fotoğraf sonrası son buldu.