HEDEFİMİZ YIL SONUNA KADAR TÜM YOLLARI BİTİRMEK.

11.08.2015

Milas Belediye Başkanı Muhammet TOKAT İlçede devam eden çalışmalara yönelik denetimlerine devam ediyor.
Kanalizasyon ve Yağmur suyu alt yapı projesinin tamamlanmasıyla başlatılan üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.İlçenin bir çok yerinde devam eden çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Başkan Tokat hedeflerinin yıl sonuna kadar tüm yolları bitirmek olduğunu söyledi.
Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz ile Fen İşleri Müdürü Okan Koban ve Bayındırlık Şefi Gürcan Taşkın ile çalışma alanlarını gezen Tokat yetkililerden bilgi alıyor.
Öncelikle Menteş Yolu üzerinde Bahçeli evlerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen ,buradan Zafer ,Turgut Özal i,Ahmet Taner Kışlalı caddeleri ve Burgaz Mahallesine geçen  Başkan Tokat bitirilen ve parke döşemesi devam eden sokaklardaki çalışmaları inceledi.
Başkan Tokat ; “8 ayrı ekip İlçenin farklı bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor.Ayda ortalama 15 bin metre kare asfalt,beton ve parke taşı döşeme işi yapıyoruz.Zafer,Z.Gümüşkesen,A.Taner Kışlalı,Turgut Özal caddelerinde çalışmalarımız devam ediyor.Bu çalışmaları 1,5 -2 ay içerisinde tamamlayacağız.Çalışmalarımız Akkent,Bahçeli evler,Gümmüşlük ve Şevketiye mahallerinde devam edecek.Hedefimiz yıl sonuna kadar Milas’ın tüm yollarını bitirmek” dedi. 11.08.2015