MİLASLI GAZİLER İSTANBULDA

27.08.2015

MİLASLI GAZİLER İSTANBULDA

Milas Belediyesi tarafından Milas Gaziler Derneği ve aileleri  için İstanbul gezisi düzenlendi.
43 gazi ve ailesin katıldığı İstanbul gezisinde Gülhane parkında bulunan İstanbul Gaziler Derneği Tarafından Milas’lı Gaziler ve aileleri için kahvaltı düzenlenecek. Gazi ve aileleri  daha sonra Sultanahmet Camisi, Eyüp Sultan Camisi, Fatih Cami, Süleymaniye Camisi, Ayasofya muzesi , Topkapı Müzesi, Panorama 1453, Minyatür, Yerebatan Sarnıcı ve tarihi saraylar ziyaret edecekler..
25.08.2015 Salı Günü Atapark’tan hareket eden Gazi ve ailelerini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat uğurladı.Uğurlama esnasında konuşan Başkan Tokat; “Hem sevinçliyim hem de içim buruk.Bende ailem ile sizlerle birlikte olmak isterdim.Sizlere bu gezinizde iyi eğlenceler diliyorum.İnşallah başka etkinliklerde beraber oluruz” dedi.
Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban’da Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a düzenlediği İstanbul gezisi için teşekkür etti.27.08.2015