ELDEN ELE BUTİK AÇILIYOR

17.09.2015

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine köprü olmak amacıyla düşünülen  “Elden Ele Butik” yeni yerinde 18 Eylül Cuma günü kapılarını açıyor.
Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Elden Ele projesi kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda İlçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunuluyor.
Milas’taki Hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi görmek adına Milas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yürütülen Elden Ele projesi bir çok ailenin yüzünü güldürüyor.
Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda Tabakhane Caddesi Balavca deresi üzerinde “ELDEN ELE BUTİK “açılıyor.
18 Eylül Cuma günü saat 14:00 de yapılacak olan açılış törenine herkesi davet eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ;
“Çeşitli sebeplerle kullanım dışı kalan ev eşyası ve kıyafetlerin bir noktada toplanıp ihtiyaç sahibi ailelerin kullanımına sunmayı hedefleyen bir projedir.
 Alım gücünün iyiden iyiye düştüğü günümüz şartlarında dar gelirli ailelere destek olmak hedefimizdir. Bir yandan dar gelirli aileler ihtiyaçlarını karşılayamazken, öte yandan bazı aileler kullanım fazlası eşyalarını değerlendirilmesi konusunda muhatap bulamamaktadır. Amacımız ihtiyacı olanla yardımsever ailelere aracılık yapmak suretiyle her iki tarafında sorununa çözüm olmaktır. İhtiyaç sahipleri bağlı oldukları Muhtarlıklardan alacakları ikametgah ve fakirlik belgesi ile Elden Ele Butiğe gelip ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.” dedi.