İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

28.09.2015

Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt  Yörükoğlu  Başkan  Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Yörükoğlu :”11 yıl aradan sonra tekrar Milas’ta göreve başlamaktan mutluyum.11 yıl önceki sıcaklığı hala hissediyorum. Tanıyıp bildiğimiz yerde görev yapmak her zaman avantajdır.Milas asayiş bakımından sıkıntısız bir ilçemiz.Bunun böyle devam etmesi yönünde elimizden geleni yapacağız.Personelimiz bu konuda gerekli tecrübeye sahip.Bundan sonraki süreçte de tüm kurumlarımız ile beraber bu görevi yerine getireceğiz.”dedi
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat  yaptığı açıklamada;"İlçe Emniyet Müdürümüzün  nazik ziyareti bizi   memnun etti. Kendisi ile, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği açısından,  İlçe Emniyet Müdürlüğümüz arasında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulduk. Bu vesile ile sayın müdürümüze ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyorum." dedi.