İFTAR YEMEKLERİ BUGÜN SONA ERİYOR.

23.10.2015

Milas Belediyesi tarafından Muharrem ayı olması nedeniyle İlçede bulunan Alevi vatandaşlara yönelik iftar yemekleri devam ediyor.

Milas Belediyesi Sosyal Yardım işleri bünyesinde organize edilen iftar yemekleri Yusufça ve Pınarcık  mahallelerinde  düzenlendi.
Yusufça mahallesinde verilmesi planlanan yemek hava şartları nedeniyle Milas kapalı Pazar yerinde düzenlendi. Milas Belediyesine ait araçlarla Yusufça mahallesinden getirilen vatandaşlar iftarlarını pazar yerinde açtılar.

İftar yemeği dün de pınarcık mahallesinde gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğine Chp 4. Sıra Milletvekili adayı Burak Erbay,Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Belediye Başkan yardımcıları Zeynep Mat,Faik Karagöz ve Meclis üyeleri de katıldılar.

Milletvekili adayı Burak Erbay ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın dağıttığı yemeklerden alan vatandaşlar Alevi dedesinin okuduğu dualar eşliğinde oruçlarını açtılar.
İftar Yemeklerinin sonuncusu bu akşam Kıyıkışlacık mahallesinde.