Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi İtalya’ya Gidiyor.

02.12.2015

Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü ve Okul Aile Birliği Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı Ziyaret etti.

İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Birliği Gençlik Projesi hakkında Başkan Tokat’a bilgi veren Okul Müdürü Örenç şunları söyledi ;
Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında 7-14 Aralık tarihleri arasında  12 sınıf dil bölümü öğrencilerimiz ile İtalya’ya gidiyoruz.10 Aralık tarihinin İnsan Hakları Günü olması nedeniyle 7 – 14 Aralık tarihleri arası  ana teması “İnsan Hakları” olan bir takım çalışmalara katılacağız. İtalya yolculuğumuz öncesi sizleri ziyaret edip bilgi aktarmak istediklerini söyledi.
Ayrıca Okul Aile Birliği Başkanı Halil Sakal’da Başkan Tokat’tan Okulları ile eski Ticaret Lisesi arasındaki kullanılmayan yolun kaldırılarak burayı yeşillendirip bir kamelya yapılmasını istedi.
Ziyaret için Okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Tokat; “İtalya’da yapacağınız çalışmalarda başarılı olacağınıza ve  İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu tür yurtdışı çalışmaları dilerim ki sizlere faydalı olur ve bundan sonraki eğitim hayatlarınıza da yurtdışında devam edersiniz” dedi.
Tokat ayrıca ; Belediye olarak arada kalan yolun iptal edildiğini fakat sit alanı içerisinde kalmasından dolayı Anıtlar Kurulu onayının gerektiğini belirtip, Kuruldan Kararın çıkmasından sonra o alanın yeşillendirilip kamelya yapılacağını söyledi.
Ziyaret esnasında Okul Aile Birliği başkan Yardımcısı Zühal Avcılar Başkan Tokat’a çiçek taktim etti.