YENİ MİLAS SPOR BAŞKANIN YENİ YILINI KUTLADI
31.12.2015İlçemizin güzide futbol takımı Yeni Milas Spor Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yeni yılını kutladı.
İlk yarıda oynadığı 7 maçın tümünü kazanarak grubunda lider bulunan Yeni Milas Spor oyuncuları Başkan Tokat’a yeni yılda başlayacak olan ligin 2. Yarısında da aynı başarıyı gösterip şampiyon olma sözü verdiler.
Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve Antrenörü Deniz Kibar ile beraber Başkan Tokat’ı ziyaret eden Yönetim kurulu üyeleri ligin ilk yarısının değerlendirmesini yaptılar.
Başkan Tokat ;Yeni Milas Spor Kulübü Başkanı Hasan Özmen’e ziyaretleri için teşekkür ederek 2. Yarı için de başarı diledi.
Tokat sözlerine şöyle devam etti :” Yeni Milas Spor Ligi her zaman etkileyen bir kulüptür. Ligi uzun yıllar boyunca hep 2. sırada tamamlamayarak spor arenasında varlığını kanıtlamıştır.Artık bir üst lige çıkmayı hak kazandınız, umuyorum ki ligin 2. yarısında da aynı başarıyı gösterip şampiyonluğu göğüslersiniz.Deldiğiniz için sizlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.2016 yılının İlçemiz açısından sportif anlamda başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyor hepinizin yeni yılını kutluyorum”dedi.