MİLAS TÜRK MUSİKİSİ DERNEĞİNDEN UNUTULMAZ KONSER.

28.01.2016

MİLAS TÜRK MUSİKİSİ DERNEĞİNDEN UNUTULMAZ KONSER.

Milas Türk Musikisi Derneği (TMD), 84’üncü konserinde sanat müziği sevenleriyle buluştu.
1976’dan bu yana ilçe merkezinde faaliyet gösteren dernek, oldukça ilgi gören konser dizilerine bir yenisini daha ekledi. Uzun süren çalışmaların ardından sanat müziği sevenlerinin karşısına unutulmaz bir programla çıkan Milas TMD, 27 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda 84’üncü konserini  verdi.
Düzenlenen konserde Türk Sineması (Yeşilçam) klasiklerine yer verildi. İki bölümden oluşan konserde solo ve koro eşliğinde  Yeşilçam’ın unutulmaz 36 eseri seslendirildi.
Çeşitli meslek grubu ve yaştan solist ve sazlardan oluşan koronun şefliğini ise Ali Özcan yaptı.
Saat 20.00’de başlayan konsere ilgi oldukça fazlaydı.Konseri Milas Belediye Başkan Vekili Faik Karagöz,Başkan Yardımcısı Zeynep Mat,Belediye Meclis Üyeleri,AKP İlçe Başkanı Levent Akyer,Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük ve kalabalık vatandaş topluluğu izledi.
Konser sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Faik Karagöz; Türk Musiki Derneği üyelerine düzenledikleri konser için teşekkür ederek koro şefi Ali Özcan’a plaket ve çiçek takdim etti.