MİLAS BELEDİYESİNDEN YENİ HİZMET

15.03.2016

Milas Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü vasıtası ile yeni bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Daha önceden   başlatılan bir çok yeni uygulamaya ilave olarak Milas Belediyesi, özel olarak hazırlattığı Taziye Çadırı ile cenazesi olan vatandaşlara farklı bir hizmet sunmaya başlayacak. Portatif olarak yaptırılan Taziye Çadırını, vatandaşların talep etmeleri halinde cenaze evinin önüne kurabilecek.

Masa ve sandalye konulduğu takdirde elli kişinin ağırlanabildiği 40 m2lik alana sahip çadırla ilgili açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, şunları söyledi:
Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde cenaze hizmetleri bakımından böyle bir çadırın olması gerekiyordu. İlgili arkadaşlarımız gerekli araştırmalarını yaptılar ve bu çadırı belediyemize kazandırdılar. Bu çadırı genellikle kış aylarında soğuk ve yağışlı havalarda cenaze evlerinde taziye ziyaretlerinde yararlanılması için kullanacağız. Vatandaşlarımız talep ettiği taktirde taziye çadırımız istenen yere kurulabilecek dedi.