ÇALIŞMALAR YERİNDE DENETLENİYOR.

18.03.2016


 Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Faik Karagöz Beçin ,Ören,Bozalan ve Türkevleri  Mahallelerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde denetledi.

Karagöz, beraberinde birim müdürleriyle birlikte  Kırsal Mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları hakkında bilgi aldı.. 
Yapımı devam eden Beçin Spor tesisi ve Park ile  ilgili görevlilerden bilgi alan Başkan Yardımcısı Karagöz, daha sonra Ören mahallesinde yaz sezonu öncesi başlatılan çalışmaları inceledi. Ören pazarını dolaşıp mahalle sakinlerinin de taleplerini dinleyen Başkan Yardımcısı Karagöz, iletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.
 Başkan Yardımcısı Faik Karagöz yaptığı açıklamada, “Mahallerimizde  incelemelerde bulunduk. Geçmişte yapmış olduğumuz hizmetleri, şimdi yapılması gerekenleri hep birlikte yerinde inceleme ve görme imkanı bulduk. Ören  Mahallesi’nde çevre düzenlemesi, park ve bahçe çalışmaları ve sahil çiçeklendirilmesi gibi yapmış olduğumuz hizmetleri yerinde gördük. Bundan sonrasında bu tip çalışmalarımız devam edecektir. Halkımıza hizmet etme noktasında çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.