MİLAS BELEDİYESİ ÇOCUKLARI UNUTMUYOR.

22.04.2016

MİLAS BELEDİYESİ ÇOCUKLARI UNUTMUYOR.

Milas Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında kalan tüm mahallerdeki çalışmalarını devam ettiriyor.
Büyükşehir Yasası gereği tüzel kişilikleri sona ererek mahalle statüsüne dönüşen ve Milas Belediyesi sorumluluğu altında bulunan tüm mahallerdeki çalışmalar devam ediyor.Bozulan yolların onarılması , yeni yolların açılması,parke taşı döşemesi,beton dökülmesi gibi birçok çalışmanın yürütüldüğü mahallerde çocuk oyun alanları ve park bahçe düzenlemeleri de unutulmuyor.
Milas Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahallerde bulunan okul,sağlık ocakları ve camilerin bahçelerinde ağaçlandırma ve çiçek dikim işlerinin yanı sıra yeni çocuk oyun parkları da kuruyor. Mahalle muhtarlarının yanı sıra Okul öğretmenlerinin  isteklerini de  değerlendiren ekipler  imkanlar doğrultusunda tüm talepleri yerine getiriyorlar.
Bu anlamda Milas belediyesi sorumluluğunda bulunan Çallı Mahallesi İlköğretim okulu öğretmeni Nihal Deniz’in talebi doğrultusunda çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okul bahçesine 1 adet Çocuk oyun parkı, 4 adet oturma bankı,2 adet piknik masası yerleştirdiler.Ekipler ayrıca okul bahçesi içerisinde bulunan Atatürk büstü etrafını da düzenleyip çiçek ve ağaç dikimi yaptılar.
Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban;
“Daha yeşil bir Milas sloganı ile başlattığımız çalışmalarımızı merkez mahallelerimiz dışındaki kırsal mahallelerimizde de sürdürüyoruz. Mahallelerimizden gelen talepler doğrultusunda orada yaşayan vatandaşlarımızın sosyal etkinliklerini gerçekleştirecekleri yeşil alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda çocuklarımızı da unutmuyoruz.Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın vakit geçirip rahatlıkla oyun oynayacağı alanlarda yaratıp oyun parkları kuruyoruz.Ekiplerimiz ayrıca okul,cami,sağlık ocakları gibi yerlerinde bahçe düzenlemesi işlerini de aralıksız sürdürüyorlar.Amacımız 132 mahalleye eşit hizmet götürmek”dedi.