KADINLAR EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ SERGİLEDİ

08.06.2016

KADINLAR EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ SERGİLEDİ

Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Milas Belediyesi işbirliği ile Güllük Kültür Sanat Merkezinde açılan kursa katılan kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini açtıkları sergiyle görücüye çıkardılar.
Milas Halk Eğitim Müdürlüğünce Milas Belediyesi tarafından tahsis edilen Güllük Kültür merkezinde açılan  Ekim-Haziran dönemi arası 280 saatlik kursu tamamlayan kursiyerler yaptıkları eserler için bugün sergi açtılar .  Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ın katılımıyla  açılan sergi 12 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak.
Kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek harcayarak yaptıkları Kağıt Rölyef,Ahşap Boyama ve El İşi ürünlerinin beğeniye sunulduğu sergi açılışına katılım da yoğun oldu.
Sergi açılışında açıklama yapan Başkan yardımcısı Zeynep Mat ;