KIRSAL MAHALLELERE HİZMET ATAĞI

20.07.2016

Milas Belediyesi tarafından 2016 yılı içerisinde kırsal mahallelere yönelik başlatılan hizmet atağı sürüyor.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından sürdürülen mahalle ziyaretleri esnasından muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler bir bir yerine getiriliyor.Gelen talepler doğrultusunda çalışma planı oluşturan Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelere bir çok hizmeti aynı anda götürüyor.
Taş duvar,istinat duvarı ,yol genişletme ,yol tesviyesi,yeni yolların açılması,sati asfalt kaplama,parke taşı döşemesi,yeni park alanları düzenlemesi gibi birçok işi bir arada sürdüren ekipler ayrıca Okul ve Camilerinde bakım ve tamiratını yapıyor.
Oluşturulan çalışma planı doğrultusunda  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ören ve Boğaziçi mahallelerinde sati asfalt kaplaması,Bafa,Güllük,Alaçam,Kırçağız,Derince,Sakarkaya mahallelerinde parke taşı döşemesi,Akçalı ve Gölyaka mahallelerinde yol genişletme ve İstinat duvarı çalışmaları ,Ekinanbarı mahallesinde ise ova yolu tesviyesi yapıyor. Ekipler ayrıca Kırçağız ve Kılavuz mahallelerindeki camilerin bakımı yenilenmesi ve çevre düzenleme işlerini de sürdürüyor.
Sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “132 mahallemize eşit hizmet ve iş yapmak,sorun çözmek,insan memnun etmek adına başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor.Mahalle ziyaretleri esnasında muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda oluşturduğumuz planına göre ekiplerimiz çalışmalara başladılar. 2016 yılı sonunda kırsal mahallelerimizdeki değişimi herkes görecek” dedi.