MİLAS BELEDİYESİ OKUL VE CAMİLERİNDE BAKIM VE ONARIMLARINI YAPIYOR.

27.07.2016

Milas  Belediyesi  Park, Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü Acil Hizmet Birimi ekipleri,hizmet alanı dışında olan  okulların ve camilerin çevre düzenlemesi ile bakım işlerini de yapıyor.

Milas Belediyesi bir yandan kırsal mahallerde alt yapı ,yol açma,kilit parke çalışmalarını yürütürken bir yandan da okulların ve  camilerin eksikliklerini  giderip çevre düzenlemesi yapıyor. Ekipler, Kalınağıl ve Çamlıbelen mahallelerinin Atatürk büstleri ile meydanlarını düzenleyip  okul ve camilerin de  etrafına  kilit taşı döşeyerek çevre düzenlemesi yaptı.
Camiler ve okulların hayattaki önemine değinen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ;. “Camiler ve eğitim okullarımız  bizim ve bölgemizin kimliğidir. Şehirlerin güzelliği camilerin ve okulların bakımı ve temizliği ile ortaya çıkıyor. Bunun için biz Milas Belediyesi olarak bir yandan  kırsal mahallelerimizdeki alt yapı ve kilit parke çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da   hizmet alanımız dışında da kalsa cami ve okullarımızın  eksikliklerini gidererek çevre düzenlemesi yapıyoruz”dedi.