MİLAS BELEDİYESİNİN VARLIĞINI HER NOKTADA HİSSETTİRİYORUZ

03.08.2016

Milas Belediyesi ilçe genelinde başlattığı çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

Fen İşleri ve Par Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kırsal mahallelerin beklentilerini karşıladıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Merkez yada kırsal  ayrımı gözetmeden Milas Belediyesinin varlığını her noktada hissettiriyoruz” dedi.
Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Ekiztaş, Çamköy ve Kıyıkışlacık mahallerinin dört bir yanında  yürüttüğü çalışmalarla mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.Kırsal mahallelerin ihtiyaç duyduğu yeni imar yolları açılması ve düzeltilmesi çalışmaları dolayısıyla Fen işlerine ait iş makineleri Ekiztaş ve Çamköy’de mahalle sakinlerinin rahat ulaşım sağlaması adına yeni imar yolları açıp stabilize çalışması yapıyor. Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri de Kıyıkışlacık mahallesine yeni çocuk oyun parkı kurarken çeşitli alanlara da oturma bankları monte ediyor.
Büyükşehir yasası sonrası belde ve köy statüsünden mahalleye dönüşen mahalleleri merkez hizmetlerinden mahrum bırakmamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Tokat ; 132 mahalleye sahip büyük bir ilçe olmamıza rağmen her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz.Ekiplerimiz gün boyunca sahada planlı bir şekilde yürüttüğü çalışmalar ile mahallelerimizin eksiklerini gidererek halkımızın taleplerini yerine getiriyor.Kırsal yada merkez ayrımı gözetmeksizin Milas Belediyesinin varlığını her noktada hissettiriyoruz. Mahallelerimizde yürüttüğümüz hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek”dedi