BELEDİYE ÇOMAKDAĞ’A EL ATTI

08.08.2016


 Milas’ın büyük mahallelerinden olan Çomakdağ-Kızılağaç  mahallesine el atan Milas Belediyesi, mahalle içindeki cadde ve sokaklara kilit parke taşı döşemesi ve meydan düzenlemesi yapıyor. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür ettiler.

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde ve mahallerde başlattığı hizmet ve yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.  İlçenin büyük mahallelerinden olan Çomakdağ-Kızılağaç’a da el atan ekipler çalışmalarını tamamladı.Mahallede eş zamanlı olarak Park ve Bahçeler müdürlüğü de bir takım çalışması gerçekleştirdi. Muhtarlık binası önünde bulunan alanda yeşillendirme, boya bakım,oturma grupları düzenlemesi yapan ekipler ayrıca estetik kazandırmak amacıyla da meydana dekoratif havuz yaptı.
Milas Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı hizmet ve yatırımlar takdir topluyor. Kilit parke taşı döşemlerinin ve meydan düzenlemesinin yapıldığı Çomakdağ-Kızılağaç mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Çomakdağ-Kızılağaç’lı vatandaşlar, “Yaklaşık 50 yıldır bizler hizmet bekliyoruz. Özellikle kış aylarında yollarımız çamur deryasına dönüyordu. Yaz aylarında da tozdan geçilmiyordu. Yapılan çalışmalardan dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.”dediler.