MİLAS BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ BİR PARK DAHA KAZANDIRDI.
04.10.2016MİLAS BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ BİR PARK DAHA KAZANDIRDI.
Milas Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi stadyum yanında yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçerisinde çocuk oyun grubu, oturma grupları gibi alanların bulunduğu park vatandaşın hizmetine sunulacak.
Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin keyifli zamanlar yaşayabilmesi için yaptığı yeni parkın içerisinde çocuk oyun gurubu yeşil alan, oturma bankları gibi birçok özelliği bir arada sunuluyor. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park,vatandaşın hizmetine girecek.
Mahallelerine çok yönlü bir parkın daha kazandırılmasından memnun olduklarını dile getiren Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Talat Erol, “Milas Belediye Başkanımız sayın Muhammet Tokat’a ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibine yürekten teşekkür ediyorum”dedi.
Çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban ile beraber inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ; “Gerek kırsal mahallelerimize gerekse ilçemiz genelindeki mahallelerimize yeşil alan ve çocuk oyun parkları kazandırmaya devam ediyoruz.Bir yanda da mevcut parklarımızın bakım,onarımlarını da sürdürüyoruz. Amacımız daha yeşil ve yaşanılabilir bir Milas” şeklinde konuştu.