SPOR KOMPLEKSİNE ENERJİ SAĞLAYACAK TRAFO YERLEŞTİRİLDİ.

05.10.2016

Milas Belediyesi tarafından yaptırılan spor kompleksine ( Atatürk kapalı Spor Salonu) enerji sağlayacak trafo ve beton köşk şantiye alanına yerleştirildi.
Milas Belediyesi tarafından Şevketiye Mahallesi’nde 2014 yılında temeli atılan ve tamamlanmasına rağmen elektrik enerjisi verilemediği için yüklenici firmadan teslimi alınmayan spor kompleksinin sorunu çözüme kavuşturuldu. ADM Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından bugün 630 kWA gücündeki trafo beton köşk yerleştirildi. Tesisin hizmete girmesi için trafoya ADM Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından enerji sağlanması bekleniyor.
2 adet kapalı sahası, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, saunası, fitnes salonu, kafeteryası, konferans salonu ile Muğla bölgesinin en iyi spor kompleksi olmaya hazırlanan tesis Milas’ın en büyük eksiklerinden birini de karşılayacak.
 Konuya yönelik açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Yapımında sona gelinen  tesisin kapılarını açması için ADM Elektrik Dağıtım A.Ş’nin trafoya enerji vermesini bekliyoruz. Muğla bölgesinin en iyi spor komplekslerinden biri olacak olan tesisimiz tüm Milas halkına ve amatör sporculara hizmet vererek önemli bir ihtiyaca da cevap vermiş olacak” dedi.