EMEK MAHALLESİNE YENİ PARK

09.01.2017

Milas Belediyesi, Emek Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı. Park yapımı, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Milas Belediyesi, bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Mahalle sakinlerinin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına park yapımını önemseyen Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Emek Mahallesi’nde yeni bir parkın yapım çalışmasına başladı. Yapımının kısa sürede tamamlanması hedeflenen park, mahalle halkının keyifle vakit geçireceği bir alan olacak.Toplam alanı 1714 metre kare olan park içerisinde 220 metre uzunluğunda yürüyüş yolu,Spor aletleri,Çocuk oyun alanı,sunİ çim mini futbol sahası oturma ve dinlenme alanları olacak.
Başlatılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz;
“İlçemize yeni yeşil alanlar ve parklar kazandırmak için projelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Emek Mahallemizde de böyle bir ihtiyaç bulunuyordu. Söz konusu araziyi düzenleyerek mahalle sakinlerimizin huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir park yapıyoruz. Çocuklarımızın gönüllerince vakit geçirebilecekleri,  gençlerimizin sportif faaliyetlerini en uygun şekilde yapabilecekleri bir park yapıyoruz. Yakın bir zamanda bitecek bu parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.