YANGIN MAĞDURU AİLEYE BELEDİYE ELİ

17.01.2017

Milas’a bağlı Narhisar mahallesinde geçtiğimiz cumartesi evleri yangında büyük zarar gören Velittin,Döndü Ören çiftine Milas Belediyesi el uzattı.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat yangın mağduru aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini aktardı ve yardım sözü verdi.Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Mekik,Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bekir Güney ve Selimiye Bayındırlık birimi ekipleriyle aileyi ziyaret eden Mat Mahalle Muhtarı ve Ören çiftinden yangın hakkında bilgi aldı.
Yangın sonucu evleri kullanılmaz durumda olan Ören çiftiyle de sohbet eden Başkan Yardımcısı Zeynep Mat , Milas Belediyesi olarak imkanlar dahilinde her türlü yardıma hazır olduklarını ,ilk etapta Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün elinde bulunan giyim ve ev eşyalarından yardımda bulunulacağını belirtti.Yanan evin Bayındırlık ekiplerince en kısa sürede tamir edileceğini de belirten Mat aileyi şimdilik İmam evinde ikamet ettirmeyi düşündüklerini söyledi.
Velittin Ören’in yaz sezonlarında otellerde geçici olarak çalıştığını şimdi ise  işsiz olduğunu belirtmesi üzerine ise Başkan Yardımcısı  Zeynep Mat ; Velittin Ören’e Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde işçiye ihtiyaç duyduklarını istediği taktirde hemen işe başlayabileceğini söyledi.
ilk olarak ailenin acil ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Mat, "Evin onarımını yapmak için çalışma başlatacağız. Belediye olarak üzerimize düşenleri yapacağız. Onların sıkıntısı, bizim sıkıntımızdır. Üzüntüleri paylaştıkça azaltacağız." ifadesini kullandı.
Ziyaret için memnuniyet duyan aile Milas Belediyesinin yardımları için Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’a teşekkür etti.