
ÇALIŞMALAR 2017 YILINDA DA SÜRÜYOR
14.02.2017MİLAS BELEDİYESİ KIRSALDAKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılında kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalarını 2017 yılında da sürdürüyor.
2016 yılında Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından mahallelere yapılan talep toplama gezilerinin ardından mahalle Muhtarları ve vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda plan ve program yapan Fen İşleri Müdürlüğü şimdiye kadar bir çok mahalleye hizmet götürdü.
Alt yapı, kilit parke döşemesi, köy meydanı düzenlemesi,çocuk oyun alanları oluşturulması,sathi asfalt kaplaması çalışmalarının yanı sıra kırsal alanlardaki diğer kurumlara ait köy camii,okulları ve sağlık evlerinin de bakım ve onarımlarını sürdüren ekipler yaptıkları çalışmayla mahallelerin çehresini değiştiriyor.Yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarları ve sakinleri başta Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat olmak üzere Fen İşleri ekiplerine teşekkür ediyor.
Yapılan Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Tokat, "Planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. Kırsal alan olarak bize bağlı olan 132 adet mahallenin çoğunda çalışmalarımızı bitirdik. Hedefimiz tüm mahallelerimize ulaşabilmek, köy içi meydan düzenlemeleri köy içi yollarını, sathi asfalt kaplama çalışmalarımızı yaparak halkımızı tozdan topraktan çamurdan kurtarıyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımızı da unutmayıp onlara oyun parkları kuruyoruz.Ekiplerimiz ayrıca sorumluluk alanımız dışında kalan diğer kamu kurumlarına ait Okul,Sağlık eve ve Cami gibi binaların bakım ve onarımlarını da sürdürüyor. Ekiplerimiz en son Fesleğen,Çamköy Sırtlan ve Karapınar mahallelerimizin cami okul ve sağlık evlerinin bakım ve onarımlarını tamamladı. 2016 yılında 2018’in sonuna kadar tüm mahallelerimizin cehresini değiştireceğiz demiştik. Çalışmaların başındayız güzel çalışmalara imza atacağımızı biliyoruz, ekibimize güveniyoruz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum, yolumuza dur durak bilmeden devam ediyoruz” dedi.