BAŞKAN TOKAT’IN HAFTA SONU MESAİ’Sİ

13.03.2017


 Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas Belediyesi’nin 2016 yılında yaptığı hizmetler ve 2017 yılında yapacağı yatırımları anlatmak üzere, hafta sonu muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,Milas Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kırsal mahallelerde yapılan hizmetleri incelemek ve 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmetleri anlatmak üzere Derince,Eğridere,Göldere,Narhisar,Hisarcık,Çandır,Ovakışlacık,Akyol,Yaka köy ve Ekinanbarı mahallelerinde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat,Meclis üyeleri Ahmet Kılbey ve Mehmet Ali Mekik’inde eşlik ettiği ziyaretler sırasında   mahalle muhtarları ve vatandaşlar Muhammet Tokat’a yakın ilgi gösterdi.
Muhtarlara ve mahalle halkına yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Başkan Tokat kırsal mahallelere yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirtti.
Tokat ; Büyükşehir yasasından en fazla etkilenen Belediye olmamıza rağmen yatırım ve hizmetlerimizi hiçbir zaman durdurmadık. Muğla bölgesinde en fazla hizmet üreten Belediyelerden biriyiz.2016 yılında kırsal mahallelerimize ciddi hizmetler yaptık.Hizmetlerimiz tabi ki bitmedi yeni ihtiyaçlar çıktıkça yine yerine getireceğiz. 2016 yılında sizlere ziyaretlerimiz esnasında mahallelerdeki eksikliklerin giderileceğine dair söz vermiştik. Bu günde bu sözleri tutmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hizmetlerimiz 2017 yılında da devam edecek. On üç mahalleden topladığımız vergilerle gemiyi yüzdürmeye çalışıyoruz. 2019 yılına kadar çok sıkıntılı günler bizi bekliyor.Gemiyi limana yanaştırmak biraz zor olacak.Şimdiye kadar çeşitli çareler üreterek kırsal mahallelerimize hizmet etmeye çalıştık.Yaptığımız hizmetlerden muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz son derece memnun.Ben, Fen işleri ve Park ve Bahçeler müdürlüğümüz ekiplerine teşekkür ediyorum. Yaptıkları çalışmalar neticesinde bir çok mahallemizin çehresini değiştirdiler.Hizmetlerimiz ve yatırımlarımız 2017-2018 ve 2019 yıllarında da devam edecek”dedi
Ülke gündeminde bulunan Referandum konusuna da değinen Tokat ; “Bu referandum siyasi partilerin iktidarını belirleyen bir seçim değil.Referandum sonrasında mevcut Hükümet,Başbakan yada Cumhurbaşkanı değişmeyecek.Ülkenin bekası ve rejimine dönük bir referandum.Mustafa Kemal Atatürk’e bile verilmeyen yetkileri bizden istiyorlar.Böyle bir Anayasa örneği Dünyanın hiçbir ülkesinde yok.Ülkemizin bekası ve gelecek nesillerimiz için 16 nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumun şimdiden Hayır’lı olmasını diliyorum” dedi.