
DÜKKAN İHALELERİNE YOĞUN İLGİ
06.04.2017Milas Belediyesi Dükkanları yoğun ilgi gördü.
Mülkiyeti Milas Belediyesine ait Dükkanların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45’nci maddesi gereğince açık teklif usulü ile ayrı ayrı 3 yıllığına kiraya verilme ihalesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat gözetiminde gerçekleştirildi.
İlçe genelindeki dükkanların yanı sıra ,Güllük,Ören,Bafa,Beçin,Selimiye gibi merkez mahalleleri ve kırsal mahallelerde bulunan 38 adet dükkan ihalesine ilgi oldukça fazlaydı.Yapılan ihalede en fazla ilgiyi İsmet Paşa mahallesi Cumartesi pazarında bulunan Dutlukuyu parkı içerisinde ki kahve gördü. 12.835,00 TL yıllık kira bedeli ile ihaleye çıkartılan kahve açık arttırma ile yıllık 93.000,00 TL bedel ile kiraya verildi.
Kırsal mahallelerde çıkartılan bazı dükkanlar için hiç kimsenin ihaleye girmediği görülürken bazı dükkanların ihalesi de evrak eksikliği nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi..