ÇÖKERTME YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR.

27.04.2017

Çökertme  yaz turizm sezonuna hazırlanıyor.  Milas Belediyesi tarafından mahallede çalışmalar sürüyor.
             Türkiye´nin sayılı koyları arasında bulunan Milas ilçesine bağlı Çökertme mahallesinde  Milas  Belediyesi hareketli geçmesi beklenen yaz turizm sezonu öncesinde gerekli alt yapı çalışmalarını ve ön hazırlıklarına başladı. Park bahçe ve yeşil alan düzenlemelerinin  yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ise sahil yoluna parke taşı döşeme işi yapılıyor.Ekipler şimdiye kadar mahalle genelinde 4200m2 dekoratif parke taşı döşeme işini tamamladı.
Milas’ın her mevsim, her gün her an ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Belediye olarak sadece ilçe merkezinde değil Milas’ı bütünüyle düşündüğümüz için çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. İlçemiz adına önemli turizm alanlarına sahibiz. Ören,Güllük,Çökertme,Kıyıkışlacık,Boğazici bunlardan sadece bir kaçı.Yaz sezonunun yaklaşmasıyla bu bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık verdik. Gelecek yerli ve yabancı turistlerimizin sorunsuz bir tatil geçirmesi adına gerekli eksiklikleri gideriyoruz. Günlük ve haftalık yat turlarının güzergahı üzerinde olan ve sık sık ziyarete uğrayan Çökertme mahallemizi de sezona hazırlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar neticesinde sahil şeridine inen bağlantı yoluna 4200 m2 dekoratif parke taşı döşeme işi tamamlandı.Diğer eksiklikleri de sezon öncesinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.