BAŞKAN'A ANLAMLI ZİYARET

10.05.2017


Milasta faaliyet gösteren M Önal Karadeveci  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelli  öğrenciler 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Milas Belediye Başkan Yardımcısı  Zeynep Mat’ı makamında ziyaret etti.

Öğretmenleri ile Milas Belediyesine gelen öğrenciler Başkan Yardımcısı Mat’a Volkan Yıldız ve Mutlu Hazer’in hayata geçirdikleri “Gülümse, Çekiyorum” projesi kapsamında Fethiye Kayaköy’de çektikleri bir fotoğrafı  ve çiçek takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mat ;“Engelli kardeşlerimiz toplumun önemli bir parçasıdır. Engelli kardeşlerimizle el ele verip engelleri birlikte aşmalıyız. Hizmetlerimizin odağına insanı koyuyoruz. Belediye hizmetlerini planlarken engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını dikkate almaya özen gösteriyoruz. Engelleri kafamızda kaldırmalıyız. Engelli kardeşlerimizin bizlerden beklediği sevgi ve saygıdır. Biz her zaman engelli adayı olduğumuzu vurguluyoruz. Dünya Engelliler Haftasını kutluyorum” diye konuştu.