GÜLLÜK OBA SİTESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

30.05.2018

Güllük Mahallesinin en eski siteleri arasında  olan Oba tatil sitesi yöneticileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, site olarak kurdukları spor kulübünün formasını hediye etti.
Yönetim üyeleri Ercan Gürel ve Ferit Kutlu ile Başkan Tokat’ı  ziyaret eden Oba sitesi  ve aynı zamanda spor kulübü başkanı Hüseyin Balcı; Site  ve Güllük gençlerinin spor yapmaları açısından Basketbol, Voleybol ve Tenis dallarını kapsayan bir kulüp kurduklarını dile getirerek kulüp olarak yapmak istedikleri etkinlik için destek istedi.Balcı ayrıca Başkan Tokat’tan Oba sitesi içerisinde Milas Belediyesine ait alanı voleybol ve basket sahası olarak düzenlemek istediklerini bu alnın kullanımı için izin istediklerini dile getirdi.
GÜLLÜKTE ULUSLAR ARASI TURNUVA
 Site Başkanı Hüseyin Balcı’nın ardından söz alan Milli Voleybolcu ve Eski Milli Takım Antrenörü de olan Ercan Gürel Başkan Tokat’a ; Uluslar arası bir plaj voleybol turnuvasını Güllük mahallesinde yapmak istediklerini belirterek şunları kaydetti.”15 gün önce bu organizasyonu Aydın ilimizde gerçekleştirdik. Gerek canlı yayınlar gerekse gazete ve dergilerde epeyce yer buldu ve Aydın için güzel bir reklam oldu.Destek vermeniz durumunda aynı organizasyonu Güllük’te yapmayı planlıyoruz. Dünyanın değişik ülkelerinden sporcular geliyor ve yöremizi tanıma fırsatı elde ediyorlar.Sizde uygun görürseniz Ağustos ayının ilk haftası bu turnuvayı yapmayı planlıyoruz. Bu anlamda Perşembe pazarı’nın kurulduğu alanda mevcut bir kum sahamız mevcut ,geçmişte burada plaj voleybolu etkinlikleri yapılmıştı, yeniden gerekli düzenlemeler yapıldığı taktirde turnuvayı bu alanda yapabiliriz”dedi. Gürel ayrıca Başkan Tokat’a; Milas Belediyespor Voleybol takımının 1. Lige çıkmasından duyduğu memnuniyeti belirterek her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan Tokat ziyaret için Oba site yönetimine teşekkür ederek; “Ben de voleybol sporunu çok seven bir insanım.Her anlamda bu tür organizasyonlara destek olmaya çalışıyorum. Düzenlenecek turnuva ile ilgili ne gibi çalışmalar yapılması gerektiğini arkadaşlarımıza aktarırsanız bizde gerekli olan her türlü desteği sağlarız”dedi.Tokat ayrıca Gürel’e Milas Belediyespor olarak tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirtti.