DEMOKRASİYE ENGEL YOK

22.06.2018

Milas Belediyesi engelli, yaşlı, hasta ve yatağa bağımlı hastaların da vatandaşlık görevlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için önceden randevu alan vatandaşları oy kullanacakları sandıklara götürecek…
Milletvekili Genel Seçimlerine ve Cumhurbaşkanlığı seçimine için geri sayım sürerken, Milas Belediyesi de seçimin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi ve tüm vatandaşların oylarını rahatlıkla kullanabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldı.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler için özellikle engelli ve yatağa bağımlı hastalar da unutulmadı. Oy kullanmak isteyip de sandıklarının bulunduğu okullara gitmekte güçlük çeken veya gidemeyecek durumda olan engelli ve yatalak hastalar için Hasta Nakil ve  Engelli Nakil araçları hazırlandı. Vatandaşların 0 533 154 4695 nolu telefondan önceden randevu almaları durumunda Milas Belediyesi başta engelli vatandaşlar olmak üzere hasta ve yaşlıları oy kullanacakları sandığa götürüp getirecek.