BAŞSAVCI BİLAL GÜMÜŞ’TEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

02.08.2018

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı´na atanan Bilal Gümüş Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a veda ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e atama kararıyla ilgili hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Muhammet Tokat, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’le görev süresi zarfında koordinasyon içerisinde verimli çalışmalar gerçekleştirildiğine değindi ve yeni görevinde Başsavcı Bilal Gümüş’e başarılar diledi.

4 yıldır Milas’ta görev yapan ve ilçe halkı tarafından sevilen bir isim olan Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, ziyaretinde: İnşallah Kırşehirde’de verilen görevi yüzümüzün akıyla yerine getiririz. Görev sürem boyunca Başkanımızla iyi ilişkilerimiz oldu. Her zaman uyum içerisinde çalıştık ve kendisine veda etmek için ziyaretine geldim." dedi.