MASTERLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

04.10.2018

Milasspor Masterler Futbol Takımı Yönetim Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verdiler.
Milas Masterler Koordinatörü Erkan İşli, yönetim kurulu üyeleri Fuat Turan, Mehmet Kabak ve Mehmet Turgay’ın gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretlerine Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ta katıldı.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden  Masterler yönetim ekibi Pazar günkü sezon açılışı ve futbol maçlarına Başkan Tokat’ı da davet ettiler. Milasspor Masterler Futbol Takımı’na verdikleri destek nedeniyle Başkan Tokat’a plaket veren Milasspor Masterlar Yönetim Ekibi, 2018-2019 futbol sezonunda Milas’ı katılacakları Ege Bölgesi liginde başarıyla temsil edeceklerini belirttiler.