BAŞKAN TOKAT'IN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

03.12.2018

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınladı…
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat mesajında; “Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, bu yönde sağlıklı çalışmalar yaparak ve kalıcı çözümler üreterek bu konuya katkı sunmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Toplumsal hayat içerisinde, engellilerin hayatın her alanında kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri ise temel bir insan hakkıdır. İnsanların engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olup, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını normal bir şekilde sürdürmeleri, ancak toplumsal duyarlığın oluşturulmasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.