ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

16.11.2020

Milas Belediyesi pandemi döneminde de vatandaşlara hizmet vermeye son sürat devam ediyor. Bu kapsamda ilçemiz  Beçin Mahallesi Kıyılama Mevkii, Ahmet Çavuş - Hayıtlı, Kalem ve Cumhuriyet Mahalleleri´nde Milas Belediyesi’ne bağlı  ekipler tarafından çalışma gerçekleştirildi.

İlçemize bağlı mahallelerin eksikliklerini ve yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediyesi ekipleri bu kapsamda çalışmalar yaparak vatandaşlara etkin hizmetler sunmaya devam ediyor.

Beçin Mahallesi Kıyılama Mevki, Ahmetçavuş-Hayıtlı, Cumhuriyet Mahallesi ve Melisa Caddesi’nde parke kaplama çalışmaları gerçekleştiren ekipler; Kalem Mahallesi’nde istinat duvarı örme ve aynı mahalleye bağlı Dömendibi Mevki´nde büz tamiri ve koruge boru yerleştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüm mahallelerde eşit ve etkin hizmetlerin devam edeceğini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Eksiklikleri yerinde tespit ederek vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Milaslı vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için elimizden gelen tüm gayretle çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.