FETHİYE BASKETBOL TAKIMI TARAFTARLARI’NDAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

18.11.2020

Lokman Hekim Fethiye Belediye Basketbol Takımı Taraftar Grubu SonPeriyot48 bugün Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Oldukça sıcak bir havada geçen ziyarette Başkan Tokat, Fethiye Belediye Basketbol Takımı’na başarılar diledi.

Türkiye ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü Taraftar Grubu Son Periyot48, bugün Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Milas Belediyesi Başkanlık Makamı’nda oldukça sıcak bir havada gerçekleşen ziyarette SonPeriyot48 grubu Başkan Tokat’a forma ve atkının yanı sıra, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü’nün Süper Lig’de oynadığı ilk maça özel hazırlanan biletten hediye etti. Spora ve sporcuya desteğiyle bilinen Başkan Av. Muhammet Tokat, taraftarlara Milas Belediyesi plaketi takdim etti.

“Sporu Çok Seven Bir Yerel Yöneticiyim”

Nazik ziyaretleri için SonPeriyot48 taraftar grubuna teşekkür eden Başkan Tokat, “Milas Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek olma noktasında hassasiyet gösteriyoruz. Sporu çok seven bir yerel yönetici olarak, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor’u gösterdiği üstün mücadeleden dolayı kutluyorum.” dedi. Basketbolun, voleyboldan sonra en sevdiği spor olduğunu belirten Başkan Tokat, “Süper Lig’de olmanın temsil noktasında önemli olduğunu düşünüyor, spor anlamında potansiyeli böylesine yüksek olan bir bölgenin daha iyi noktalarda olmasını temenni ediyorum.” dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından noktalandı.