LİDER SAHAYA ÇIKIYOR

25.11.2020

Milas’ı 1. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde başarıyla temsil eden ve grubunda liderlik koltuğunda oturan Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligin 8. haftasında İzmir deplasmanına çıkıyor.

Oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alarak, topladığı 18 puanla grubunda ilk sırada bulunan takımımız deplasmanda Saint Joseph takımıyla karşılaşacak. Maç öncesi tek hedef iyi bir oyunla galibiyet olarak belirlenirken, takımımız liderlik koltuğundaki yerini perçinlemek istiyor.

Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürüyen takımımızın bu önemli maçı 28.11.2020 Cumartesi günü saat 12:30’da İzmir (Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde) oynanacak. Maç TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Bu önemli karşılaşmada takıma başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Kulübümüze ve kentimize yaraşır bir şekilde mücadele eden takımımızın İzmir deplasmanından galibiyetle döneceğine inancım tam. Efeler Ligi hedefine ulaşmak için büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, gruptaki liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.