BAŞKAN TOKAT MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

18.10.2021

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi.

Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımız, belediyeler ve tüm devlet kurumlarıyla vatandaşlar arasında kurulan köprüdür. Özellikle belediyelerin vatandaşlara hizmeti ulaştırması noktasında muhtarların önemi çok büyüktür.

Değerli muhtarlarımızla birlikte ilçemizde hizmet sürecinde en güzel çalışmaları yapmak amacıyla el birliği, gönül birliği ve karşılıklı istişareler çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini vatandaşlarımızın talepleri olarak görüyor ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir özveri ve sevgiyle görevlerini yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.