EFELER ALANYA DEPLASMANINDA GALİBİYET PEŞİNDE

21.10.2021

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF 1.Lig 3. hafta maçında Alanya’da sahaya çıkacak. Oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak, 3 puan toplayan takımımız deplasmanda ligin iddialı takımı Rest Property Alanya Belediye karşısında galibiyet arayacak.

23 Ekim 2021 Cumartesi günü Antalya-Alanya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 14:00’te başlayacak.

Hafta içi Milas Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla yoğun bir şekilde maça hazırlanan takımımızda tek hedef galibiyet olacak.

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Genç oyunculardan oluşan kadromuzla ligde mücadele ediyoruz. Takımımız bu hafta Alanya deplasmanında sahaya çıkacak. Takımımızın şehrimize ve kulübümüze yaraşır bir şekilde mücadele edip, iyi bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam. Bu önemli müsabaka tüm takım ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.