BU HAFTAKİ RAKİBİMİZ ÜRGÜP SPOR

18.02.2022

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde kendi evinde sahaya çıkıyor. Takımımız Ligin 18. haftasında Ürgüp Spor takımıyla karşılaşacak.

Geçen hafta Bigadiç deplasmanında sahaya çıkan temsilcimiz kazandığı 2 set sonucunda 1 puanı hanesine yazdırmıştı. Bu hafta mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan temsilcimiz Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hafta içi gerçekleştirdiği antrenmanlarla müsabakaya yoğun bir şekilde hazırlandı.

Puan sıralaması açısından büyük önem taşıyan müsabakada takımımız 3 puanı hanesine yazdırarak, puan tablosunda üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Tribün desteğinin çok önemli olduğu Milas Belediyespor ile Ürgüp Spor arasındaki karşılaşma 20 Şubat Pazar günü saat 16:00’da Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.