İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI BU KEZ SELİMİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ...
11.04.2022Milas Belediyesi tarafından Ramazan Ayı’nda gerçekleştirilen iftar yemeği programları ilçemiz mahallelerinde devam ediyor.
Mübarek Ramazan Ayı’na girilmesiyle başlayan iftar yemekleri bu kez Selimiye Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Selimiye Mahalle Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Covid-19 test sonucu pozitif çıkması nedeniyle karantina süreci devam eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katılamadığı iftar yemeğinde Başkan Vekili Mehmet Ateş, Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, Selimiye Mahalle Muhtarı Mehmet Menteş, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı.
Milas Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programı kapsamında iftar öncesinde vatandaşlara ud, kanun ve ney eşliğinde enstrümantal ilahi dinletisi sunuldu. Daha sonra Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ekibi tarafından başarıyla sahnelenen Kavuklu ve Pişekar oyunu iftara katılan Selimiyeli vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Burgaz ve Aydınlıkevler Mahallesi’ni kapsayacak olan bir sonraki iftar yemeği programı 11 Nisan Pazartesi günü Akkent Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek.