YEREL YÖNETİMLER HEYETİNDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET…
16.06.2022Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Heyeti ilçemize gelerek Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. İlçemizde bir dizi ziyaret de gerçekleştiren heyete Başkan Tokat, gerçekleştirilen projeler ve önümüzdeki dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’tan oluşan heyete CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, Burak Erbay, Süleyman Girgin ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu eşlik etti.
Belediye kafelerinin açılışı gerçekleşti…
Yenilenen çehresiyle vatandaşları ağırlamaya başlayan Milas Şehir Parkı’nda bulunan Belediye Kafelerinin açılış töreniyle başlayan ziyaretlerde sırasıyla CHP Milas İlçe Başkanlığı, Hekatomnos Anıt Mezarı ve Labranda Fabrikası ziyaret edildi.
Labranda Fabrikası ziyaret edildi…
Milas Belediyesini de ziyaret eden heyete Başkan Tokat sunum gerçekleştirerek, geçmiş dönemde yapılan projeler ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Son olarak Labranda Fabrikasını gezen heyet fabrikanın çalışmaları ve üretim hakkında bilgiler aldı.